Länka bloggen på facebook?

..Jorå mer sådant blire eftersom min bloggstatisktik tredubblades efter attt jag la ut länken till bloggen på facebook för en timme sen ;) Just nu håller jag på att jaga rätt på den jävel som är inne på min spotify. Det är nog Clara! Hon ville ha EN offlinelista men när jag loggade in på spotify för ett tag sen såg jag en jul-lista också + plus att människan kör pausekrig med mig nu. Offlinelista in my ass! 
 
Ja imorgon väntar spanska glosförhör och presentation av vårt teknikarbete. Våran vackra friggebod, som numera heter glaskvadraten! Det kommer nog gå bra alltihop, fingers crossed! Förra spanskaprovet jag fick tillbaka hade jag 42 av 44 på :D 
Ne nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min ordbok (Johan trodde jag läste i en ordbok när jag läste Eragon jao). Jag har bara 720 sidor kvar. Godnatt <3
 
EDIT: VAMPIRE DIARIES IMORGON; JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD EFTERSOM JAG TVINGATS VÄNTA I TVÅ VECKOR PGA RANDOM EVENT SOM UPPPTAR CW'S SÄNDNINGSTID I USA!!! ÄNTLIGEN<3
bloglovin

Help me shoes!

 
1. Tommy Hilfiger . 2. Timberland . 3.Timberland
4. Timberland . 5. Zeus . 6. Vagabond
7. Replay . 8. Gant . 9. Tommy Hilfiger
 
Idag har jag och mamma spenderat vår lediga dag med att shoppa tillsammans. Eller aa det blev inte så mycket shoppat, mest fönstershoppat för det blev ingenting köpt. Förutom ett skärp från NN.07 :) Iallafall så kollade jag upp vilka skor jag vill ha och där tog det lixom stopp... Jag har ingen aning om vilka jag ska ha så ni får gärna skriva n kommentar om vilka som va snyggast. Nummer 7 finns dock inte i min storlek, annars hade jag köpt dom direkt! Dom ee skitsnygga men icke, snyft. 
 
Molly har nog sämst timing på hela denna jord! Igår när jag hade gjort kvällsmat, pluggat in mobilen till teven och satt mig i soffan för att kolla awkward. Då ringer människan och då stängs sidan ner och jag måste dra ur mobilen för att kunna prata.. Och sen när hon panikat färdigt, för hon ringde om en inlämning, så har mitt te kallnat. Samma sak hände idag när jag körde bil. Då ringer hon och jag får såklart reflexen att ta upp mobilen ur fickan så jag släpper ratten... Mamma ingriper, jag får panik, Molly får vänta. Inte igen!
 
EDIT: hoppas ni förstår orditvsen i rubriken! ;)
bloglovin

Jag är hungrig!

 
Hejhej sitter på fyren nu och hungrar ihjäl. Gick in på weheartit för att plåga mig lite extra och hitta dessa bilder. Tror ni jag blev mindre hungrig? Nope, ska snart kila över till kungsmässan och mätta min hungrande mage med sushi tänkte jag. Men först måste jag skriva färdigt labbrapporten som ska in ikväll innan min computadora dör :) Sen ska jag till klubben också. Hare bra!
 
Den sista bilden tillägnas alla de människor som inte äter sitt kött rött utan beställer in en förkolnad, torr köttklump!
bloglovin

Bondedialekt eller överproduktion av saliv?

Min kära fysiklärare ivar frågade mig idag på fysiklektionen om jag var uppvuxen här, för han tyckte jag hade lite annorlunda dialekt. Han har Annebergsdialekt, han är ju bonne, han pratar bonnigt! Va min klass förklaring på min dialekt. Då säger molly "Det är överporduktion av saliv eftersom han har tandställnig" Dafuq.. Ja okej jag sluddrar men jag får ju inte "tandställningsdialekt" för det... 
I blame molly för min dialekt för jag pratar lite annorlunda efter att jag träffa henne. Hon pratar typ norrländska och jag påverkas av människor jag är med ett tag, å jag och molly är ju sähär nära!
bloglovin

There is no god!

 
..Instagram is my saviour

Hade det funnits en gud där uppe bland molnen så hade den guden inte gjort så att bridge lagt av! Jag fotade jättefina bilder på kompis idag men när jag ska kolla på dom i datorn så visar inte bridge förhandsvisningarna för bilderna och eftersom jag fotar i raw så klarar inte den vanliga utforskaren av att visa rawfiler. Mitt alternativ är då alltså att gissa mig fram till vilken bild jag tycker blev bäst baserat på en psd logga... #jomenjagharalltidivärlden!
 
Men ett blogginlägg blev det allt tack vare instagram! Bilden till vänster är från förra veckan då det va öppet hus på aranäs, klassen va där för att bygga modeller och demonstrera hur vi jobbade. Dock så va vi i en lite avlägsen sal så ingen hittade typ dit. Så jag gjorde en skylt av ett långt papper som jag skrev teknik på, trodde jag iaf. Jag skrev, men jag och Molly fixade snabbt dit ett N med hjälp av lite tejp och häftapparat.
 
Hahaha speaking of häftapparaten så tog jag med mig den till dit vi skulle sätta upp skylten eftersom jag tänkte vi kunde häfta fast skylten någonstans. INTE!! skrek en lärare när jag sa det till Molly, så jag ställde den uppe på dörren. Man kan se den till höger i bilden på dörren. Där stod den kvar i väntan på att någon skulle få den på sig när dörren stängdes ;)
 
Ser ni den coola tubkikaren som står på min hylla bakom mig i första bilden? Den fick jag av min farmor som hittade den på en loppis. Den tillhörde kapten J. Harris som kom från london. Hur coolt är inte det, skulle jättegärna vilja följa upp den historian. Antikmässan nästa.
 
Godnatt!
 
bloglovin

Skull and rings

 
Detta köpte jag igår som födesledagspresent till holm som vi firade igår. Jag, Molly och Emma åkte in till stan på morgonen i jakt efter en present. Vi käkade lunchbiff på Jensens, å på brothers för där hade dom pepparkakor :D Jag köpte lite presenter till mig själv också, en mysig stor halsduk och ljusblå typ jeansskjorta. På kvällen hos holm hade vi jätteroligt vi åt goda kycklig wraaaaps och gino. Vi körde sanning å konka sen, så nu har jag allas namn skrivet på min rumpa. Eller aa Matilda skrev "Matilda was here!" ;)
 
Idag har jag städat mitt rum eftersom vi hade gäster nu på kvällen. Trevligt trevligt! Imorgon ska jag göra färdigt min labbrapport i fysiken, matteuppgifterna och rätta engelska inlämingen. Sen ska vi på släktkalas.
Nu borsta tänderna och kolla på hells kitchen :)

 :P = Ful smiley!
 
bloglovin

meningslös Jag-Dikt

Finurlig                                           
Redigerande                                   
Envis
Duktig
Redig
Ivrig
Kunnig
 
Hej på er! Just nu sitter jag på svenskalektionen och har presentaionsteknik... Värdelösaste övningarna vi får också va! Denna fina "dikt" skulle vi göra å presentera inför klassen. Vi skulle också avsluta dessa meningarna inför klassen; Jag är, Jag kan och Jag vill. Det blev Jag är lång, Jag kan fota och Jag vill resa. Åherre! Hur svårt kan det vara att ställa sig framför klassen och prata? Jag skulle kunna gå upp å hålla föredrag om vad fan som helst precis just nu denna sekund. 
 
Annars såhär långt på dagen har jag haft sovmorgon, stressat till bussen och haft kemi. Idag var det pannkakor i bamba. Gottgott!
 
(nu har jag dock inte svenska men jag skrev inlägget på svenskan men hann inte skriva färdigt. Nu sitter jag i tekniksalen och gör modell eftersom det är öppet hus för 97orna, Hare bra!)
bloglovin

Lat pannkaks-studiedag

 
våran pankaksfrukost | middag med saknade vänner | lagtävling på klubben | molly rullar runt
labration på fysiken | lejonkungen = nostalgitrip . jag på skyfall | pankakor efter jobbig skoldag
 

Idag ringde klockan 20 över sju vilket är sovmorgon för mig. Helskönt! Dock så somnade jag om och vaknade fem minuter innan my gang skulle komma å äta frukost med mig. Rättare sagt pannkaksfrukost. Det va jättemumsigt å jättetrevligt att göra något alla fyra igen. Det va längesen.
Har precis sett första avsnittet på tredje säsongen av vampire diaries igen eftersom sjö börjat kolla på det. Åå sen har jag sett sista avsnittet på game of thrones åå det är s spännande! Eller aa jag har kvar en kvart som jag ska hem å kolla nu ;)
Sen ska jag till klubben å träna. Speaking of träning så va jag på gymmet igår. Träningsverk.se!!!
bloglovin

Bilder upphittade..

 
..Mer sådant efterlyses!

Idag när jag kom hem från värnamo så tänkte jag redigera och lägga ut en bild på holm som fyller år idag, men det ville inte min hårddisk. Eller om det va bridge som inte fungera. Kunde inte kolla på miniatyrer av bilderna på hårddisken och då går det ju inte att välja vilken bild jag skulle redigera. Men av någon outgrundlig anledning gick det att se miniatyrer av dessa bilder som jag inte visat innan. Bilderna är från svenska flygvapen-museet som jag va på i somras. 
 
Nu ska jag gå och sova för det är något jag saknat under helgen. Sömn här kommer jag! Spanskaprov och gym med jocke imorgon, känns bra. Har dock träningsvärk i magen redan från helgen. Skrattat väldigt mycket kanske ;)
Å Grattis holm på din födelsedag, och morfar! <3
bloglovin

Pieces of my room

 
 
Jag gjorde ju om mitt rum i somras å nu är det enda som återstår att måla om en gammal byrå. Min farmor räddade den undan från tippen å så fick jag den :) Smyckesträdet har jag gjort själv, eller aa jag har ju inte odlat grenen själv. Men jag gick ut i skogen (läs klev ut ur dörren) och letade upp en enbuske som jag sedan snodde en spretig gren från. Jag sandpapprade bort barken och lackade grenen. Sen fick den stå i en bortglömd ikea-vas. Stiligt va! 
Speaking of ikea, hela mitt rum kommer från ikea typ. Kom och fota nästa ikeakatalog i mitt rum! 
 
Just nu sitter jag på bussen till kungsbacka, ska träna. Sen ska jag begrunda mina synder hehe. Molly brukar alltid ge mig hennes nycklar som jag ska bära på. Det oturliga som hände idag var ju då att jag glömde ge tillbaka dom när jag gick :P Så eftersom molly inte kom in i sitt skåp fick hon åka hem i t-shirt. Hem till huset hon inte kunde låsa upp...
bloglovin

Hata västtrafik!

Hejhejhejhej idag är en bra dag! Brukar vara lite småsur och bitter på skolan vanligtvis men idag va skolan väldigt rolig faktiskt :D Molly är som vanligt bitter..
Idag på engelskan började med ett nytt arbete, vi ska läsa en bok och jobba med den. Jag ska läsa Inheritance (den fjärde delen av eragon) och den är på 800 sidor! En av mina klasskompisar trodde jag satt å läste i en ordbok. Jo men det är bra!
 
Efter skolan nu blir det antagligen buss till mammam jobb för att äta å sen tillbaka till kungsbacka för att träna. Hatar att jag inte ens hinner hem och äta pga att bussarna aldrig går! Bussen går fem över fyra och men jag slutar kvart över, nästa buss går inte förän vid halv sex och det är den bussen som jag måste ta hemifrån för att hinna till träningen... 
bloglovin

Avslutningstal från skolavslutningen

 
Skolavslutningen 2012. Kommer aldrig glömma den dagen. Allt va så känslosamt, vi skullle sluta nian men samtidigt skiljas ifrån varandra. Vi hade planerat så att allt skulle bli perfekt och det blev det!
När jag stod uppe på kullen och höll mitt tal så kändes allt så bra, ville aldrig gå ner därifrån. Jag var så stolt när publiken applåderade, och när mina klasskamrater blev tårögda av mina ord.
Saknar er alla från älvsåker, vill tilbaka!
 
*edit* Trevligt att pappa filmar in på min mentor extra noga... Visste inte riktigt om detta...
bloglovin

Standardinlägg

Hejhej på er, sitter med gabriel i ett grupprum och gör ingenting. Vi är färdiga med vårat projekt som vi har jobbat med under temaveckan. Kommer antagligen kunna ta halvettbussen hem idag! LYCKA! När jag kommer hem så ska jag nog bleka en tshirt som jag köpte på lovet. När jag är färdig med det och känner mig duktig för att jag inte la mig i soffa när jag kom hem, så ska jag lägga mig i soffan och kolla på game of thones :) Eller så ska jag leta rätt på vidoekameran och lägga upp mitt avslutningstal på bloggen ;) 
 
Grattis till Josefin btw som fyllde år igår hehe. Glömde bort det en aning ;)
bloglovin

Jodå jag är lyckad!Jag va ensam en stund idag i huset eftersom mamma och rasmus var ute och gick, då började jag sjunga lite sådär vackert. Högt och ljudligt! Sen gick jag in i rasmus rum för att kela med jansson, såklart använde jag min kattröst (folk med husdjur fattar, pipigt och gulligt låter det iaf). Sen när jag går ut ur hans rum ser jag att människan lämnat en skypekonversation på...

Inte nog med det så har jag skämt ut mig fler gånger idag. Jag hade hängslen på mig idag till skolan och såklart så ska dom fastna i stolen i bamba när jag reser mig upp. Upp far stolen och jag fattar inte vad som händer tills jag hör några skratta åt mig och hör stolen ramla i marken. *reser stolen och skyndar mig därifrån!*
Haha sen när jag går igenom skolan så ska slänga över väskan till den andra handen lite sådär graciöst. Graciöst blev det ej för jag missar och väskan med datorn i landar på min fot. Det gjorde verkligen skitont + att den lilla usb-saken till datorn typ bröts :s

Tillbaka till när jag gick runt i huset i all min ensamhet. Då ser jag att skuggan från trappräcket faller snyggt mot golvet. Så jag hämtar kameran och blixten (för att förstärka skuggan), ställer mig på en stol och börjar fota. Sen kom kompis i hög hastighet tätt följd av jansson som var uppretad. Kompis springer och gömmer sig och rätt som det är känner jag att en klo borrrar sig in i min tå. Jodå för all del ta ut din ilska på mig...

 
 
Asså Jansson är ganska läskig när han är
arg för han är jättestark och jättestor :O
 
bloglovin

Ta mig tillbaka till grundskolan! Snälla?

 
Fotograf - Vega Reimer. Bilden är från förra veckan när jag och vega fotograferade.
Idag inledde vi i teknikprogrammet vår temavecka. På älvsåker handlade temaveckan om att göra något roligt och kreativt. Men på aranäs ska vi träna inför gymnasiearbetet i trean, vi ska jobba med teknikens utveckling i samband med krig... Jag skulle valt bygg å svetsat mig igenom gymnasiet!
 
Detta inlägget är tillägnat Clara och alla andra med ett liv som inte orkar läsa mina långa blogginlägg...
bloglovin

Polkarött och Snövitt

bloglovin

Jag hatar rubriker!

 
Idag när jag och vega vaknade två timmar efter klockan skulle ha ringt. Jag har en gammal analog ringklocka (läs den ser gammal ut men är från ikea) så jag hade glömt slå om den så den skulle ringa. Vi skulle tagit en buss in till kungsbacka runt ett men eftersom vi vakna vid elva och skulle äta lunch så tog vi en senare buss. Haha när man bor ute i skogen så måste man planera med bussen eftersom den bara går ett par gånger om dan. Kullavik och onsala är dock bortskämda med bussar som går varje halvtimme, men dom klagar ändå... Ja ä inte bitter!
 
När vi kom till kungsbacka så gick vi först till biblioteket där jag lånade en bok til engelskan. Jag lånade arvtagaren ( den fjärde eragonboken), har redan läst den men vill läsa den på engelska också. Efter det gick vi till kungsmässan där jag köpte ett par hängslen (dom på bilden) och en present till vega för att hon va modell för mig när jag fotade den här bilden. Självklart fikade vi på espresso house också, sen provade vega skor. Jag satte mig i en fåtölj och sura lite för att dom inte har min storlek i någon sko. Diskriminering!
 
När vi kom hem igen så satte jag på mig mina fina hängslen, en gammal tröja och mina baggy grönblå jeans och så gick vi ner i studion och hade en liten photoshoot. Vega va jätteduktig som fotograf. Katterna ville ju självklart vara med på bild också. Läs lyftes upp och satt där förvirrade tills dom inte ville längre, då åkte klorna ut. Lite mer seriösa bilder kommer ut på bloggen när jag redigerat dom :)
Nu ska vi kolla på andra säsongen av game of thrones, eftersom vi såg klart första innan vi skulle till bussen. Hare bra på er :)
bloglovin

Bloggrape á la cat och Vega!

bloglovin