Finns det något somrigare än glass med jordgubbar och grädde?

 
Nej absolut inte! Pappa köpte världens godaste jordgubbar för tio kronor lådan, helt sjukt goda var dom!
Nu är det verkligen sommar! Det kanske har varit det ett tag nu men först nu har jag fått den där jag-kan-göra-vad-jag-vill-för-det-är-sommarlov-känslan. Det kanske beror på att jag va på liseberg med några från klassen igår och hade jättekul!!! Nu har jag hela sommarlovet framför mig med planer. Imorgon ska vi ha avskedsfika för Molly som ska åka iväg till Skåne i en månad, på eftermiddan kommer felicia hit. På fredag ska jag åka in till göteborg med Clara och kolla in Jensens för hon funderar på att byta (dock så ska jag försöka övertala henna att inte byta). I helgen kommer Moster & CO ner från stockholm eftersom Rasmus ska konfirmera sig. Sen ska jag och några vänner åka till Danmark har vi bestämt. Imellan allt detta blir det väl det vanliga att ligga på stranden, bada och bara njuta av sommarlovet. 
 
bloglovin

focus on the light

 
Häromdagen va jag och Holm ute i skogen, hon sprang och jag cyklade. Jag hade med mig kameran för jag kände att det va dags att göra något kreativt. Det va ganska sent på kvällen så solen stod lågt på himlen vilket gjorde att ljuset va sådär gyllene det blir vid den tiden på dygnet. Vi cyklade/sprang till ett ställe i skogen där jag visste att det fortfarande fanns sol eftersom det ligger ganska högt. Vi kom dit, jag tyckte ljuset var jättebra och jag började fota. Men när jag kollade på bilderna i kameran kände jag inte att dom blev bra, motivet va fel och ljuset blev inte så lyckat i kameran heller. Så vi begav hos hem igen. Men idag såg jag en videoblogg av Lina Flodins där hon tyckte man skulle fokusera mer på ljuset än på motivet. Det gav mig inspiration att redigera bilderna ändå, och jag tyckte den blev ganska lyckad! :D
 
Igår va jag, Holm och Clara i kungsbacka och såg på spring breakers, vilket va den sämsta filmen jag sett i förmodligen hela mitt liv! Den va så kass, jag slutade typ kolla på den efter halva filmen och tog upp mobilen istället. Gud va respektlöst mot dom andra i biosalongen kanske ni tänker. Men no worry det va typ vi och fem till i hela salongen... Usch jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över den filmen!!!
bloglovin

Happy Birthday

 
Såhär såg sjön ut på kvällen den sextonde juni, min födelsedag. Japp jag har gått och blivit Sjutton år. Inte för att det va något att hurra för, det känns mest som ett mellanår. Som Caroline säger i vampire diaries.
"The only point of seventeen is to get to eighteen, it's a filler year."
Nu har jag 363 dagar kvar till jag fyller arton och jag längtar så mycket! Det bästa ska bli att få körkort och kunna åka ifrån den här hålan när jag vill istället för att anpassa mig till busfanskapet som aldrig går. Så även om sjutton är ett filler year så känns det som om det kommer bli ett väldigt bra och roligt år! I sommar har jag ganska mycket planerat och sen när skolan börjar igen kommer jag ha tre arkitektkurser. 
 
På den senaste tiden har jag inte haft tid, ork eller kreativitet nog att fota eller göra något kreativt men nu när det är sommarlov känner jag att kreativiteten börjar komma tillbaka! För tiden och orken finns ju nu. Jag har massa ideer jag vill förverkliga, massa bilder som väntar på att redigeras och ett helt sommarlov med tid så ni lär antagligen höra mer av mig här på bloggen framöver!
 
 
bloglovin

London, vilken perfekt stad!

 
Jag vill tillbaka till London! Allt med den staden är så perfekt! Det finns allting, deras kollektivtrafik fungerar awesome (vad har sverige liksom? SJ och västrafik...), alla är så trevliga, det är så vackert och man pratar engelska. Sen har dom grymt vacker arkitektur (bilden) där! What is not to love? 
 
Imorgon är det äntligen skolavslutning! Det här första året på gymnasiet har gått grymt fort verkligen, vart tog det vägen? Det har gått väldigt bra det här året i skolan för mig, vi har fått reda på alla betygen som är satta. Jag fick B i Matte,samhäll, svenska, engelska, spanska, kemi (fick först C men lyckades snacka upp det) och så fick jag A i teknik. Jag är väldigt nöjd med betygen men min chalmersdröm har flygit iväg... Alltså är det jävligt svårt att komma in där! Alla A plus 2 meritpoäng, Hell Yeah! Jag får plugga utomlands eller nåt.ph
 
 
bloglovin