Lite instagrambilder, och lite hat

 
Jansson och jag har sovmorgon | Kaffe och choklad, min drog | Påväg till veterinären | Jag hatar matte!!
 
Tjena, ligger i sängen nu med ångest upp till öronen!! Imorgon bitti klockan nio till halv två kommer vara de värsta timmarna av mitt liv! Jag har mattenationella!! Det kommer gå så dåligt, inte att jag kommer få F utan detta är en så stor chans att höja sig men det kommer jag inte lyckas med. Jag måste verkligen ha bra betyg i gymnasiet, typ alla A för att komma in på Chalmers sen... Det nya betygsystemet suger pung, det är typ omäljligt att få A, okej inte typ utan helt jävla totalt äckligt omöjligt!!! Någon mer som är på att mörda Jan Björklund, det är jag och Molly just nu.

Hahaha jag är helt såld på Goat edition videos! Den HÄR är ju klart bäst! Precis min humor typ ;)
bloglovin

Dyed Triangle

 
Såhär såg jag ut idag. Tröjan har jag blekt själv (bör tilläggas att den var helt blå innan). Jag tycker den blev jättebra, dockj så är trangeln lite skev men den va ganska svår att göra så aa :D De byxorna jag har på mig där är spruckna i grenen efter att jag skulle ta ett gigantkliv i trapporna på skolan. Det gick sådär :P
 
Idag var min spanska inställd på morgonen så hade man vetat det lite tidigare hade man kunnat ha sovmorgon, inte för att jag klagar. Absolut inte, jag älskar skolan av hela mitt hjärta, speciellt att gå upp sex för att hinna dit, istället för halv åtta som man kunnat gjort om man hade haft sovmorgon, men jag klagar inte, nene... 
bloglovin

Watercolorporträtt

 
Jag såg den HÄR videon från moderskeppet och blev helt såld, jag va bara tvungen att prova. Såhär blev det. Jag är helt kär i bilden hahaha, den här kommer definitivt hänga på min vägg om ett tag!
bloglovin

Instagram Recap

 
mellanmål | jag saknar sommaren sjukt mycket | spelade risk med familjen, jag vann stort | åt gino med mina vänner
på lovet kollade jag star wars trilogin | jag köpte en ny tröja | påväg till träningen | åt våfflor på fettisdan
köpte en ny jacka | fotade landskap | tog porträtt på clarut | fika med kladdkaka och kortspel
 
Detta är lite av vad jag gjort på den senaste tiden. Jag längtar sjukt mycket till sommaren, speciellt efter att jag hitta sommarbilden i min mobil. Det ser så jävla härligt ut! 
bloglovin

Cold

 
Jag gillar rubriken eftersom den innebär två saker. Cold är namnet på den här bilden eftersom att färgerna är kalla och Matildas uttryck är ganska kyligt.
 
Sen är det ju kallt som satan ute ju, fyfan! Vår hade inte suttit fel just nu kan jag säga. Jag har fått min baseballjacka som jag skrev om men det är för kallt för att ha på sig den så ja, VÄRME TACK!
Denna vecka har vi haft temavecka i skolan, vi har haft ett helt okej ämne. Vi fick i uppgift att göra en LCA (life cycle analysis) för en pappersmugg och en porslinsmugg. Kort sagt så innebär det att vi ska kolla vilken som är sämst för miljön. Imorgon ska vi redovisa och det kommer nog gå awesome. Jag ska redovisa ett spanska-arbete imon också, sedan slutar vi 12! Det är ganska skönt med temavecka för man gör färdigt sitt arbete sen så spelar man kort resten av veckan. 
 
Nu ska jag sova, jag ee jättetrött för denna veckan har verkligen dragit ut all energi ur kroppen. Plus att jag sprang en runda på sjön också. Jag har bestämt mig för att leva ett hälsosamt liv från och med nu! Beach 2012 here I come! Speaking of engelska, så fick jag B på mitt engelskatal jag gjorde innan lovet. Inte helt nöjd men det blir nog A på nationella sa läraren.
bloglovin

St Tropez

 
Hej, i måndags var jag och Molly å shoppade i göteborg. Mitt enda köp var den här tröjan, jag hittade den på Sonny Bono. Provrummen på det stället var inte de bästa om man säger så. Gardinen som man hänger för va så himla låg så jag praktisk taget bytte om inför alla i butiken, kunde lika gärna ha struntat i att hänga för gardinen. On top of that så va butiksägaren så jäkla jobbig och försökte pracka på mig ett par byxor. Jag sa att jag bara ville ha en tröja och då svarar han "varför är du så himla negativ för". Åå sorry :S
 
Sen efter det gick vi runt lite i Göteborg å kollade i lite affärer. Bland annat gick jag in på Hollywood och såg DEN HÄR baseballjackan och bestämde mig för att jag måste ha den, trots att molly tyckte den va skitful. Dock så kostade den 1600 spänn i butiken... Men när vi va hemma hos Molly lite senare så gick jag in på deras hemsida och där kostade den bara 850. Väl hemma sen så övertalade jag mina päron att jag behövde en jacka (till) och i slutändan behövde jag bara betala 350 :D Så nu är den påväg hem till mig, så jäkla gött. 
bloglovin

Frozen waterfall

 
Idag tog jag en fototur på sjön med pappa. När jag kommit ut mitt på sjön och ställt upp mitt stativ så startar inte kameran, varför? Jo för att batteriet ligger på laddningen hemma i studion... Så jag fick gå tillbaka och hämta batterifan. Sen när det var gjort så blev det ändå inga bra bilder på skogen som jag tänkte fota eftersom det inte va så mycket snö på träden längre. Då gick jag till ett vattenfall som ligger på andra sidan sjön. Tidigare så har jag inte fått så bra bilder på vattenfallet men nu tycker jag att jag lyckades ganska bra :) Ljuset var ganske inte riktigt som jag hoppats men det funka, kanske orkar med att gå upp riktigt tidigt och fota i soluppgångsljuset!
bloglovin

Hello!

 
Long time no see.. Nu som en början på lovet tänkte jag börja blogga igen. Sista gången jag bloggade var på julafton så det är på tiden, men jag har inte slutat fota bara för att jag slutat blogga utan jag har fotat ganska mycket under 2013. Här är några porträtt som jag fotade på Clara i onsdags.
 
Nu ska jag fortsätta min lördagkväll med filmkväll med de vanliga töntarna och några från gamla klassen, hare!
bloglovin