IngmarsöMorfars segelbåt väntalite, utsikten ut i Ingmarsös södra hamn och morfars röda sjöbod.
För några veckor sedan var, jag, Mamma och Pappa uppe i stockholms skärgård på en liten ö som heter Ingmarsö. Mamma växte upp här och min ena moster och Morfar bor kvar här fortfarande. Det är jättevackert här på somrarna och jag önskar verkligen jag hade kommit ihåg att fota mer men vi va upptagna hela dagen av att spela crocket. Anledningen till att vi åkte upp dit var faktiskt för att spela crocket eftersom min moster har en liten crockettunering för släkten som jag och Morsan hakat på, och i år Pappa. Pappa lär dock inte vara med nästa år eftersom han förlorade så otroligt stort! Vi hade verkligen jättekul den helgen, saknar det! 
Nu är verkligen de bekymmerslösa sommardagarna borta och den kalla, mörka hösten är här... Behöver jag säga att jag saknar sommaren?!
bloglovin

It's a small world!

 
Lite blombilder från i somras
 
Idag när jag satt och plugga knackade det på dörren och när jag öppnar står en gubbe där och frågar om päronen är hemma (han sa inte just så men aa). Jag svarade att dom satt runt hörnet på huset och fikade, dom satt utanför mitt fönster så jag skruvade ner volymen och tjuvlyssnade på vad dom sa hahaha. Jag hörde dock inget intressant så jag höjde musiken igen och fortsatte plugga. Efter ett tag kom pappa in och berettade vad gubben ville. Han va här på uppdrag av älvsåker hembygdsförening för att ta kort på alla hus i socknen. Han var tydligen gammal fotograf som jobbat för hasselblad i flera år. Han berättade väldigt många intressant saker om sitt jobb. Den historien som var mest intressant var den om när dom hade varit uppe i norrland och dokumenterat samernas liv i ett helt år. Dom hade fått massa vackra bilder som dom sedan visat på en utställning i Jokkmokk, som min mamma hade sett! Hur stor är sannolikheten att det händer egentligen? Världen är allt bra liten!
 
Jag pratade lite med honom om mitt fotointresse också och han tyckte det va jättekul att jag höll på med foto! Jag har länge känt att jag tappat inspirationen men nu på sistone har jag börjat få tillbaka suget och iumed detta så känner jag mig verkligen taggad att börja fota mer! Så bloggen kommer nog komma igång lite mer nu :)
 
Nu ska jag lägga mig och läsa game of thrones. Inte kaffeboken utan jag köpte en ny haha! Godnatt
bloglovin

Fiskmås

 
Themsens strand vid Towern - ska försöka redigera mer bilder från london snart!
 
I det här inlägget skulle jag egentligen skriva om uppstaren i skolan och så men så glömde jag av det i utkast på bloggen. Nu känns det inte så relevant att skriva om vad som hände för 3 veckor sedan så jag får la skriva om vad som hänt denna vecka istället.

Det har inte hänt så värst mycket egentligen (läs det har hänt väldigt mycket men det kan jag inte skriva om). Den här veckan har skolan verkligen tagit fart, förra veckan hade vi nog inte en dag utan inställda lektioner (jag klagar inte) men nu har dom fått allt på rätsidan och dragit igång. I torsdags va jag på klubben för andra gången på säsongen. Som vanligt klagar min tränare på att jag dyker upp för sällan, enligt han ska man vara där 5 gånger i veckan typ.. Han har dock haft en period där han tränade typ 10 timmar i veckan om inte mer till och med. Jag kan lugnt konstatera att vi prioriterar lite olika han och jag.

Förra onsdagen var jag inne i Nordstan med Josefin, Jocke och Ivan. Vi hade ett möte med ungdomskommittén på condeco. När den oexisterande dagordningen var avklarad så gick jag och Josse runt där och kollade lite i några affärer, det slutade med att jag köpte en väska. På torsdagen efter när jag skulle ha med mig väskan till skolan fick jag lite bråttom på morgonen för att hinna med bussen så jag skruvade inte på locket tillräckligt på min kaffetermos innan jag la ner den i väskan... När jag satt på bussen och öppnade väskan så hade de två böckerna som låg i sugit åt sig allt kaffe så dom var nästintill totalförstörda (trodde jag, game of thrones boken duger i krig nu). CAD-kursboken va inte riktigt lika lyckligt lottad, jag måste betala en ny till skolan och inte va det billigt :( 

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats om vad hållbar utvecklign betyder för mig. Jag har ingen aning om vad uppgiften är egentligen, det enda jag vet är att jag måste skriva två sidor tills ikväll 23.59... 

 

 
bloglovin