Vampire

 

Tänkte komma i lite halloweenstäming, eftersom busellergodis-barnen uteblev, så jag redigerade porträttet jag tog på Matilda (som också finns i headern) till en stämningsfull vampyrbild. Haha för att fortsätta i vampyrtemat så ska jag nu bädda ner mig framför ett avsnitt av Vampire Diares ;)

 

Om jag orkar så kommer det en tutorial i veckan om hur jag gjorde bilden :D

ENJOY

bloglovin

Total blackout

 

Hej på er, tänkte klämma in ett inlägg nu på morgonen ;)

Är det bara jag som är skjukt förvirrad av vinter/sommartidsomställningarna, man fattar ju ingenting alls. Tar man bort en timme eller lägger dit, får man sova längre eller vad?

 

Whatever så ska jag idag på laserdome med my friends och sen ska jag vara hjälptränare på klubben (läs fäktklubben) :D

 

ENJOY

bloglovin

Mitt första inlägg... eller?

 

Välkommen till min fotoblogg :) här delar jag med mig av mina bilder, tips, fototeknik, mitt liv och ja allt helt enkelt.

 

Designen är fortfarande under construction och gällande länken till min hemsida i menyn så kan vi väl låtsas som om den inte finns tills jag fixat den, eftersom den ser hemsk ut!

 

Vissa av kategorilänkarna i menyn fungerar heller inte eftersom dom inte har några länkade inlägg ännu.

 

Om ni vill följa mig så finns jag än så länge på bloglovin' så det skulle vara kul om du prenumerera på mig där. Kommer signa upp mig på fler sajter så att jag får synas lite mer eftersom jag vill få fotojobb och sådant, kanske starta ett företag.
Så om du känner någon som behöver en fotograf så kan jag tänka mig att ställa upp mot betalning och att det är en uppgift jag klarar av :P

 

Än en gång välkommen till FredrikKarlssonPHOTO!!
ENJOY
bloglovin