om man blandade ihop mina katter, skulle det bli en tiger?

 
Bridge fungerar fortfarande inte så jag fick kolla upp vad dessa bilder hette (asså filnamnet) och sen kolla efter det när jag la över bilderna från kameran. Felet med bridge är som sagt att man inte ser förhandsgranskningar. Det som är mest irriterande är att jag vet hur man ska lösa problemet men när jag gör det så hänger programmet sig ;(
Imorgon så tar jag i med drastiska åtgärder, installera om bridgefanskapet! Kanske inte verkar så drastiskt men eftersom jag laddade ner det från piratebay så måste jag ladda ner det igen för att kunna installera om.. Om det inte funkar då så tar jag självmord!
 
Idag hade vi vår friggebod presentation på tekniken! Det gick verkligen jättebra. Nästa vecka ska vi börja med ett designprojekt baserat på de husen vi byggt, men inte vårt eget för vi ska byta med varandra. Jahopp..
 
Ne nu måste jag sova! eller först se färdigt på awkward sen sova. Påtal om serier så kollade jag på vampire diaries idag och det va nog bästa avsnittet någonsin! Längtar sjukt mycket tills nästa vecka. Fuck för långt kvar!

Kommentarer
Postat av: Amanda Persson

Var gärna med i lucka 2 , pris från kamda!! http://amandaperssons.se/2012/december/julkalender-lucka-2.html#comment
Räcker med att kommentera jag är med!

2012-12-02 @ 11:32:26
URL: http://aperssons.se/
Postat av: Amanda Persson

Vinnaren av lucka 2 är upp! Du kan se vinnaren här -> http://amandaperssons.se/2012/december/julkalender-lucka-2.html#comment (samma inlägg som tävlingen) Missa inte heller morgondagens tävling som kommer upp 00:00 inatt! :D

2012-12-03 @ 20:55:47
URL: http://aperssons.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback